Rundvik, till slut

Efter många timmar utan mat är vi framme i Rundvik, duschade och mätta.
Vi trodde att det inte fanns något matställe i Rundvik så vi trodde att vi skulle gå hungriga hela natten men ack så tur vi hade. Rundvik har nämlingen en restaurang så nu vet ni det ni som har planerna på att åka dit :)

Vi åkte på en punktering två mil från Rundvik och blev sittandes/ståendes i tre timmar för att fixa till det, första gången vi råkar ut för det.

Nu ska vi precis ge oss ut och fira Valborg (eller något liknande) vi också. Det var ett gäng inne på restaurangen som bjöd in oss med motiveringen "Ni är bara i Rundvik en gång", så vi ska väl dit en snabb sväng nu.

Ha en bra kväll allihop!


Det har aldrig varit så skönt att komma fram!

Vi kom fram ganska sent idag, vi har nämligen haft massa äventyr och ståhej idag :) vi berättat mer sen nu ska vi ÄTA!

Örnsköldsvik-Rundvik

Dagens sträcka var 65 km och den tog oss 3 timmar och 52 minuter. Men som ni vet så gjorde punkteringen att vi var ute ganska många timmar extra denna dagen :)


Valborg!

Som de flesta vet så är det Valborg idag, vi kommer att fira det på cykeln och på ett pensionat i Rundvik där vi inte vet om det finns varken affär eller restaurang - men det ska nog lösa sig :)

Hoppas ni alla får en trevlig Valborg, nu ska vi packa ihop resten och sen upp på cyklarna igen!


Soligt!

Kom precis hem från stan, dit vi gick för att jag skulle klippa mig. Det blev kort, väldigt kort, men det växer ju ut igen (som tur är).

Helt galet varmt, så vi solade nere vid hamnen någon timme också, superskönt.

Nu ska vi väl göra i ordning någon mat, sedan ta det lugnt resten av dagen, i morgon cyklar vi igen :)


Kort hår som sagt.. :)


One week

Visste ni att vi är framme i Skellefteå om en vecka????? HELT GALET! :)

På lördagen kommer det för övrigt bli en liten grej inne i Skellefteå, mer information om det kommer och jag hoppas du är där! :)


God Morgon....

...på er alla, det är en underbar dag i Örnsköldsvik idag!

I natt hade grannen fest - det + att jag inte var ett dugg trött gjorde att jag inte somnade så där värst tidigt. I morse vaknade jag av en lövblås - det + att mina öronproppar inte hjälpte gjorde att jag inte vaknade så värst sent. Vid halv 8 började dem dra igång oljudet så jag bestämde mig för att ganska snabbt stiga upp och ta ett bad.

Johanna R sover så jag tänkte försöka hinna med att skriva lite skolarbete nu innan jag äter frukost. Vill också påminna er om att vi ska vara med på radion i Skellefteå idag, vid halv 11 kommer det att vara så ni får väldigt gärna lyssna! :)


En dag i Övik

Idag var vi ner till stan en sväng. Johanna M hittade en tröja och jag bokade en klipptid i morgon :)

Vi bestämde oss för att köpa varsin trisslott också, jag vann 75 kronor, helt otroligt, jag vinner aldrig! Dock bestämde vi oss för att växla in vinsten till tre nya lotter, och då blev det ingen vinst och min otur var återställd.


Glöm inte!

Glöm inte att gilla oss på facebook, tryck på bilden bara :)


Hello!

Hej allihop!

Det var helt underbart att få sova ut i morse, dock var jag (Johanna R) vaken ganska sent också. Vaknade i morse av att andra Johanna ringde och ville komma in i porten så då var det bara att klä på sig och vandra ner.

Vi har precis fixat ett boende i Rundvik (Ligger mellan Örnsköldsvik och Umeå) på lördag så det betyder att vi firar sista april där ute. I och för sig har jag inte firat sista april på bra många år då jag alltid har varit på innebandycup i Göteborg och förra året var jag magsjuk så.. :)

Nu ska jag fixa lite småsaker innan jag slår igen den här burken, bra väder idag!


Den 28 april

God Morgon!

Kanske ligger vi och sover när du läser detta, kanske inte.
Man lyckas alltid vakna tidigt de dagarna man får sova länge på, hur går det ihop?

Well, idag har vi inga planer alls, ringa lite samtal, skicka iväg några mail, lite skolarbeten osv ska nog hinnas med.

Johanna skrev igår att jag fick ett roligt samtal och det fick jag. Precis när vi lämnade Kramfors ringde radion i Skellefteå upp mig så på fredag ska vi vara med där och berätta lite om vad vi gör och varför, det kommer sändas runt halv 11 för den som får in kanalen :)


10 mil till Övik


Jag tänkte bada, men ville inte cykla de sista milen blöt ;)

I Örnsköldsvik

Efter många backar och trötta ben så tog vi oss fram. Vi har cyklat 104,4 km idag och det tog oss 5 timmar och 33 minuter. Nu ska vi duscha och efter det handla mat, mer om dagen kommer sen. Johanna R fick ett spännande telefonsamtal idag, men det skriver vi mer om sen :)


On the road again!

Vi har gett oss iväg för dagen och har cyklat drygt 1,5 mil. Har stannat för att inhandlat dagens mat och nu sitter vi och äter lite :) mer uppdatering sen!

Sundsvall-Kramfors

Idag cyklade vi från Sundsvall till Kramfors, det var väldigt backigt och vi cyklade 88,65 km och det tog oss cirka 5 timmar.


Framme!

Nu är vi framme för dagen :) Vi cyklade upp på ett berg, ganska lång uppförsbacke.. man känner att man är i Norrland nu, haha!


någonstans i skogen

Hej hallå!

vi sitter vid en skog 5 mil från kramfors, vi har cyklat 3,5 vilket har tagit ganska lång tid när dom tydligen ska bygga om hela Sundsvall.. :)

well, idag ska vi vara med på radion också 15:50 radio Västmanland, missa inte det!

Hejdå Sundsvall!

Idag beger vi oss från Sundsvall till Kramfors. Sitter och äter frukost, eller försöker äta åtminstone :) om någon/några timmar sitter vi på cykeln igen. Det har regnat här inatt så idag får vi nog lite sämre väder än de senaste dagarna men vi kan inte klaga :)

Video från Sundsvall


Vår dag, so far.

Hallå hallå!

Checkade precis in på nästa hotell och passar på att uppdatera er lite :)

Idag har vi spanat in Sundsvall utbud på affärer och druckit kaffe i solen. Johanna har köpt ett par skor och Johanna har köpt ett par leggings, mycket spännande.

Nu ska vi väl snart iväg för att käka lite, blir det Sushi idag kanske? ;)

Här kommer lite bilder från den fina dagen, hoppas allt är bra med er!

Sundsvall!

Godmorgon på er alla! Vi har nyss vaknat och gör oss i ordning lite grann sen ska vi gå ner och äta en god hotellfrukost. Igår kväll låg vi och pratade om hur vi skulle göra med vår fortsatta färd på cykeln, eftersom Johanna R vurpade igår så bestämde vi oss för att stanna ytterligare en dag i Sundsvall för att vila lite.

Dagens planer ser ut som så att vi ska byta hotell och sedan vet vi faktiskt inte riktigt vad som händer, men var inte rädd vi hittar nog på något skoj :) Nu är det dags för frukost! Ha en bra dag, så hörs vi senare! :)


Bilder från dagen




VARNING, inte allt för trevlig bild!




Hudiksvall-Sundsvall!

Dagens cykling tog oss från Hudiksvall till Sundsvall. Vi cyklade 111,5 km och det tog oss 5 timmar och 49 minuter. Blev en ganska kringelkrokig väg men vi fick ju iaf cykla på den omtalade kustvägen. Jag vet faktistk inte varför den är så omtalad.


Vi klarade oss hela vägen till Sundsvall.. nästan

Vad har hänt?

Knappt en kilometer från Sundsvall ska jag lägga i en annan växel, men det blir något strul så jag vet inte riktigt vad som händer men till slut ligger jag där på marken med cykeln över mig och foten fast i någon konstig ställning.
Vem var det då? Självklart Johanna R, vem annars? :)

Jag lever i alla fall, men har galet ont i ljumsken, framsida lår och vaden. Förhoppningsvis ska det inte vara någon fara trotts att jag knappt kan gå, men det ska jag ju inte göra så mycket heller.

Well, positiva saker är väl att vi har något mer att skriva om och att något oväntat har hänt, jag får väl bjuda på den! :)

Hörs senare, nu ska vi äta kvällsbuffé på hotellet!


bergsjö

Ligger i gräset vid en fors i bergsjö. Solen steker och vi har precis käkat, livet är bra :)

Skulle bara visa er maten igår


Det var gott.

Frukost!

Sitter på hotellet och äter frukost. Tittar man ut genom fönstret ser man en klarblå himmel och en strålande sol - underbart cykelväder även idag! :) Dagens slutmål är Sundsvall, och även inatt sover vi på hotell! Vill passa på att tacka Glada Hudik som sponsrade oss med hotellnatten här i Hudiksvall! :)

100 mil!

Gissa vad vi gjorde idag?
Jo vi passerade 100-milsgränsen! Nu har vi alltså cyklat mer än 100 mil och det är helt galet.
Vi ska fira ikväll, med att äta god mat på en restaurang, förhoppningsvis smakar det bättre än plättarna :)


Hudiksvall!

Nu är vi framme i Hudiksvall och har landat på hotellet. Duschen var inte helt fel idag då vi har hängt mycket i gräset, stenar osv i naturen :)

Det har varit strålande sol hela dagen och Johanna R har i alla fall bränt sig, snygg bränna efter tröjan.
Nu ska vi fixa oss lite innan vi ska hitta ett ställe där vi kan käka mat, hörs senare!



det som händer

Hoppas ni njuter av påskmaten och alla dess tillbehör

vi har precis käkat plättar med banan på en sten, vid en sjö, vid en skog :) 38 kilometer har vi kvar idag :)

Möte i Hässleholm

På början av vår resa träffade vi ett äldre par som vi började prata med. Vi frågade vad de tyckte om handikappidrotten och vad den får för uppmärksamhet i Media.
Den äldre mannen svarar då att den får alldeles för lite uppmärksamhet då Paralympics fick 30 minuters sändningstid när det gick mot OS som man kan följa på tv dygnet runt.

Detta är något som är värt att tänka på, hur mycket det egentligen skiljer mellan dessa mästerskap.



Bild här och härifrån.


Glasögon

När vi cyklade från Hedemora till Berga så hade vi som nämnt tidigare sällskap. När vi svängde in till Karin så fick vi med oss varsit par cykelglasögon hem. Vi har inte cyklat med det tidigare och märkte på en gång vilken skillnad det blev, så tack säger vi för det! :)



stannat

Vi har stannat i arbrå eftersom det är det största stället vi komer att passera. Vi har insett att det förmodligen inte kommer att finnas något ställe att äta på längre fram så vi tänkte köpa med oss något härifrån.

vi har ungefär 7 mil kvar för dagen, nu ska vi njuta lite mer i solen :)

God Morgon Världen!

Vilken underbar dag!

Vi har precis käkat frukost, diskat och gjort oss i ordning. Idag står det 8 mil på schemat och slutstationen för dagen är Hudiksvall. Känns riktigt bra att ta sig längre och längre norrut, mindre än två veckor kvar nu!

Vi vill föresten önska er GLAD PÅSK!


Mormor, jag hoppas du har dukat upp en plats till mig vid påskbordet trotts att jag inte är där :)
- Johanna R


(1 april, då var det fortfarande snö i Västerås)

Svar på kommentar :)



Tänkte att vi kan svara på kommentaren här då det säkert är fler som vill höra svaren :)

Det känns väldigt bra hitills, mycket bättre än vad vi trodde innan vi startade. Man känner sig fräsch i kroppen varje dag man sätter sig på cykeln. Vi har cyklat 95 mil nu så i morgon spräcker vi 100 milsgränsen vilket känns skönt, dock kommer det nog bli lite mer än 150 mil som vi har sagt från början.
Det är superhärligt med värmen och det blir bara roligare att cykla då. När det blir varmt pressar vi ner jackorna i de små utrymmen vi har i väskorna så vi slipper bli så varma, det är riktigt härligt att cykla i t-shirt.


Solig dag

God kväll!

Idag har vi spelat in en massa, vi fick göra om en del lite senare men det gjorde ingenting, då vi inte har gjort alltför mycket idag ;)
Det har varit galet härligt väder och det skulle bli bättre i morgon! :) Då blir det en skön resa till Hudik!

Nu kollar vi på Skavlan och jag (Johanna R) försöker plugga lite, har skrivit klart ett tyskaarbete i alla fall så det är skönt.

Här kommer lite bilder från dagen

Ljusnan

Idag har vi varit ute på lite äventyr. Det första jag (Johanna M) fick höra när jag steg upp imorse var att vi skulle bli intervjuade av tidningen här i Bollnäs. Efter lite frukost och annat fix så tog vi oss ner på stan som för övrigt var väldigt död och tråkigt, men så är det ju långfredag också.

I alla fall, vi hade precis kommit ner på stan när Johanna R fick ett samtal av tidningen som ville möta upp oss på en gång för en tidningsintervju och en intervju för webb-tv. Vi fixade alltså vår första tv-intervju idag och det gick väldigt bra för att vara första gången :)

Artikeln kommer ut imorgon och då kommer också tv-klippet att finnas på Ljusnans hemsida. Självklart kommer vi att lägga upp länken så ni kan läsa och se vad vi pratade om idag.

Nu ska vi nog ut i solen igen! :) sköt om er!


Hjälper mot vind!

I måndags svängde vi in på Ica i Hedemora för att hämta ett paket. I paket fanns två Windfree, en produkt som hjälper till stänga av bruset men att man fortfarande hör när det kommer bilar, hur växlarna fungerar osv.

Vi har provet dessa i några dagar och tycker att Windfree fungerar väldigt bra och man märker skillnaden på en gång man tar på sig dem, eiktigt sköna och bekväma när de väl sitter på plats.
När man lyssnar på musik känner man att ljudet till musiken blir mycket skönare då musiken inte blandas så mycket med vinden som den gjorde innan.





Klicka på den understa bilden där ni hittar mer information om Windfree :)

 


God Morgon från Bollnäs!

Jag (Johanna R) vaknade för en timme sedan medan andra Johanna har sovit fram tills nu. Jag har haft panik hela morgonen eftersom jag inte fick igång tvättmaskinen och trodde jag hade låst in kläderna där och att vi aldrig skulle få ut dem igen. Dock är Johanna rutinerad på det där (hon tvättade igår) så hon styrde upp det där nu och kläderna tvättas för fullt.

Fick ett telefonsamtal precis, en tidning här i Bollnäs hade fått ett tips och vill skriva om oss, skoj! Så vi ska väl antagligen träffa dem en sväng idag, riktigt roligt.

Annars så är det galet fint väder utanför så jag kan tänka mig att vi kommer vara i solen ganska mycket idag.


Igår när vi stannade i Kilafors.

Sandviken-Bollnäs

Dagen startade i Sandviken och slutade i Bollnäs. Vi har cyklat 99,4 km idag och det tog oss 4 timmar och 48 minuter. Lite snabbare tempo än normalt men det var fina vägar idag som gjorde att vi kunde trycka på lite extra (:


Bollnäs!

Hej hallå!

Nu är vi framme för dagen och vi är även lediga i morgon. Idag blev det en sträcka med 3 stopp vilket var skönt då det har varit galet fint väder idag.
Vi började tidigt i morse, stannade i Ockelbo för mellanmål, åkte vidare, stannade i Lingbo för lunch, vidare till Kilafors där vi satt i solen ett tag innan vi till slut kom fram till Bollnäs.

Vi bor hos min (Johanna R) morfar och hans fru, dock är inte dem hemma så vi har en lägenhet för oss själva. Jag ska precis hoppa in i duschen och sedan ska vi väl försöka få i oss någon mat.

Här är lite bilder från dagens cykling, vi hörs snart! :)

härligt väder i kilafors

Vi har stannat till i kilafors där det är underbart väder så för tillfället sitter vi mot en vägg och dricker vatten :) Det är cirka två mil kvar till vårt boende så ungefär en timmes cykling :)

Det kom precis fram en man och pratade med oss och önskade oss lycka till, alltid roligt när det kommer folk och pratar :)

några mil kvar

Nu har vi stannat några mil utanför Bollnäs för att få i oss mat och vila i någon timme innan vi ger oss vidare på vår färd.

vi hörs när vi är framme!

Ockelbo

Sitter i Ockelbo och tar de lungt och äter mellanmål :)

Södran!

Imorse när vi vaknade och skulle äta frukost så fanns tidningen på bordet. När vi kom till Dalarna så blev vi intervjuade och artikeln fanns med i tidningen idag :) framsidan är väl inte så illa! Klicka på bilden om ni vill läsa hela artikeln!


Berga-Sandviken

Idag har vi cyklat från Berga till Sandviken. Det var 64,3 km och vi cyklade på 3 timmar och 18 minuter. Var riktigt skönt och roligt att cykla idag :) Idag tog vi oss in i Gävleborgs län!



Sandviken!

Varit framme i Sandviken en dryg halvtimme nu :) mer uppdatering sen!

i torsåker

Nu sitter vi i gräset utanför Ica och äter lite mellanmål. Vi har ungefär 2,5 mil kvar idag innan vi är framme i Sandviken och klara för dagen :)

Ny dag, nya tag!

Godmorgon allesammans! :) Vi har precis ätit frukost och ska börja packa för att sedan bege oss mot Sandviken. Vi tog lite (mycke) sovmorgon idag och är nu väldigt utvilade! Luftrören känns fortfarande lite struliga men vi kör ändå (:


ÄNDRADE PLANER!

VIKTIGT PRESSMEDDELANDE! (Eller?)

Nej, men vi har suttit och kollat på vår resaplanering och kommit fram till att vi ska stanna hemma hos Johanna R tills i morgon. Anledningen är att det har krånglat lite med boenden längre fram samt lite irriterande luftvägar därför bestämde vi oss för att vila idag så vi inte åker på någon onödig sjukdom.

Motvind

Det finns kläder för alla väder, men det finns ingenting som skyddar mot motvind :)

Mer radio

Idag kommer vi vara med på Radio Västmanland igen, 15:50 som vanligt och alla klipp läggs upp här.

Radio Dalarna

I morse var vi med på Radio Dalarna :) För den som inte hann lyssna så lägger vi ut klippet här, klicka bara på bilden!  


Besök på Jonsboskolan!

Idag var vi som sagt på Johanna R's gamla skola och pratade med hela högstadiet om vårt projektarbete. Det var riktigt kul och gick väldigt bra. Vi vill tacka Jonsboskolan lite extra då de har haft en loppis och pengarna som de fick in valde dem att skänka till vårt projekt och Skellefteå Handikappidrott! Stort tack! :)


God Morgon!

Ny dag, nya tag!

Vi har precis vaknat och ska gå ner och äta lite frukost. Efter det ska vi bege oss till Jonsboskolan för att prata lite där.

Mer om dagen senare, nu ska vi käka! :)

Natti!

Ännu en cykeldag har passerat och i morgon kommer en ny :)
I morgon kommer ni kunna höra oss på Radio Dalarna också tror jag att Radio Västmanland kommer höra av sig!

Det har varit en trevlig dag och nu ska jag somna gott i min grymt sköna säng.
Hör i morgon!


En rolig grej!

Idag när vi satt utanför Ica i Hedemora går det förbi en man som frågar om vi gick på John Bauergymnasiet i Västerås. Han var tydligen lärare på JB i Norrköping och frågade vad vi gjorde i Hedemora och när vi berättade att vi cyklade genom Sverige svarade han att han kände igen vårt projekt :) Riktigt kul tyckte vi och lite roligt att vi stötte på honom just där. Så ni som läser lärcentra på JB i Västerås har säket honom!


Film från idag!


The trip of the day!

Idag cyklade vi som ni nog vet från Skinnskatteberg till Berga! Det var 84,87 km och vi cyklade på drygt 5 timmar. Nu ska vi dra iväg till Johannas morbror, hörs senare! :)


In Berga!

Sådär! Efter en mycket händelserik dag har vi äntligen landat i Berga där Johanna R har sin familj.

Vi började dagen med att ta oss till Hedemora, stark motvind hela vägen och lite roligheter efter vägen. Vi käkade, träffade André och hämtade ut ett paket (som vi berättar om senare) innan vi begav oss vidare. Några kilometer utanför Hedemora väntade David, Karin och Randi på oss för att cykla de sista 2 milen med oss hem. Riktigt roligt tycker vi och alla ni som känner för att cykla med oss, det är bara att hänga på, ju fler desto bättre! :)

I Husby mötte Rolf från Södran upp oss och tog bilder och skrev om oss, vet inte riktigt när det kommer ut men vi håller er uppdaterade!
När vi kom fram till Berga blev det en sväng in till grannen som sponsrade vårt projekt lite (eller mycket faktiskt), stort tack till dig Jan! :)

Nu kom vi precis hem från andra grannen där vi blev bjudna på fika, bland annat tårta, himla gott!

Här kommer lite bilder från dagen:


Om man blir bjuden så måste man faktikst äta annars är man oartig (:

Lunchdags!

Nu sitter vi i Hedemora och äter lunch :) sen har vi ungefär 2 mil kvar av dagens cyklingen. Härifrån och hem till Johanna kommer vi få sällskap av 3 andra cyklister! Skoj tycker vi :)

17 april

Hej alla glada!

Just nu står jag och väntar på tåget till skinnsberg, hoppas att Johanna har saknat mig! :)

One day in my life

Heeej kära vänner!

Min käre kamrat har berättat vad hennes planer för dagen så nu tänkte jag dra min dag och gårdag här.

Igår när jag kom hem kände jag mig rastlös, så jag tog bilen till Långshyttan för att hälsa på André. Vi tog en promenad och hittade Tobias i sporthallen. Stannade där med honom lite innan vi vandrade vidare och pratade gamla minnen, mycket trevligt. På vägen hem svängde jag in vid Zimon för att hänga lite med honom och Tobias, vid midnatt var jag galet trött så jag var tvungen att åka hem, haha.  

Idag stack jag till Falun för att hänga med en fin vän, vi funderade på vad vi skulle göra och bestämde oss för att åka till Avesta av alla ställen i hela världen. Väl där vandrade vi runt, Lovisa (som min vän så fint heter) plockade på sig massa fina kläder på H&M och precis när hon skulle prova detta säger expediten att dem stänger och att hon inte hinner, dålig timing där av oss, haha. Vi gick i alla fall och käkade glass och hängde lite innan vi begav oss hemåt. Tog vägen över Säter för att släppa av henne och bestämde mig för att hälsa på min morbror m. familj.

Blev bjuden på mat och varvade det med herrarnas SM-final i innebandy och både Andreas och min bror satt och kollade på förlängningen och straffarna, imponerande.
Åkte hem, käkade pizza och nu sitter jag här med Yellowcards nya skiva spelandes. Ska precis ta tag i att städa mitt rum så att Johanna inte får andningsnöd när hon är här av allt damm.

I morgon ska jag kika på fotboll i Hedemora med Lovisa innan jag sticker hem till Johanna i Skinnsberg och taggar de sista veckorna av cyklingen.

Ta't lugnt så hörs vi!
Puss&Kram Johanna :)


Enstaka bilder från gårdagen.

Igår cyklade vi som sagt från Örebro till Skinnskatteberg, det var drygt 10 mil och tog oss ungefär 5,5 timmar! Nu har vi som sagt en ledig helg så den spenderar vi på olika håll :)

Men i morgon drar jag till Skinnsberg igen efter två dagar hemma i Dalarna (stället vi cyklar till på måndag).


Stannade i Frövi och köpte med oss mackor som vi käkade en bit utanför.


Västmanland!

Ny dag!

Som vi skrev igår har vi en ledig helg framför oss som vi spenderar på olika ställen. Jag kommer att åka iväg på lite orientering men jag kommer inte springa själv utan jag åker med som ungdomsledare :) Vad Johanna R ska göra vet jag inte, men jag tror säkert att hon uppdaterar er om det! Ha en bra dag :)

en ledig helg

Känns konstigt att skriva utan att ha min kompanjon vid min sida. Vi cyklade till Skinnskatteberg idag och nu ska vi tillbringa helgen på olika håll.

men deppa inte för det, uppdatering kommer och på måndag sticker vi iväg igen! :)

På väg norrut!

Så var det återigen dags för oss att sätta oss på cyklarna för att bege oss mot Skinnskatteberg! :)

En dag i Örebro

Imorse när vi vaknade var himmelen blå och solen lyste, dock tog det ganska lång tid för oss att ens komma ut men lite värme fick vi på oss. Vi har faktiskt inte gjort så mycket idag mer än att vara på JB och pratat om vårt projektarbete och varit en sväng på stan här i Örebro.


Ledig dag i Örebro!

Idag har vi en hel dag då vi inte behöver sätta oss på cyklarna. Dock har vi lite annat vi ska fixa och greja med projektarbetet. Vi ska hålla en föreläsning på JB här i Örebro så vi ska sätta oss och fixa med det lite grann :)
tror nog att vi kommer vara ute i solen en hel del med.
Hörs senare idag!

Film från Vadstena


En tredjedel avklarad!

Yes, ni läste rätt. Efter idag har vi endast två tredjedelar kvar av resan, känns faktiskt som vi kommit en liten bit :)
Idag har vi alltså cyklat mellan Fivelstad och Örebro. Det var 119 km och det tog oss 6 timmar och 30 minuter att klara av denna hittills längsta etapp.
När vi kom fram tog vi oss en varm dusch och fick lite mat i magen. Vi har också äntligen fått tvätta kläderna i en riktig tvättmaskin!
Imorn har vi ledigt så då ska vi till JB här i Örebro och har även lite andra planer på gång.

Gårdagen

Ja, vi har som sagt haft lite strul med datorn de senaste dagarna och har inte kunnat uppdatera er så bra om vad som händer och sker på vägarna upp mot Skellefteå. Vi cyklade 55,5 km och det tog oss 3 timmar och 23 minuter. Det tog oss ganska lång tid då tack vare att vi typ cyklade på skogsstigar.

Igår cyklade vi från Olstorp till Vadstena (eller det hette ju faktiskt Fivelstad). Vi chillade lite i Vadstena medan vi väntade på att radion skulle ringa. Vi fikade på ett fint konditori som dessutom gladeligen var prisvärt, kikade på Vadstenas slott och kollade ut över Vättern.

Efter några timmar där begav vi oss ungefär en mil nordöst om Vadstena för att komma fram till vårt boende. Vi tackar Fredrik och Maria som tog emot oss och även hjälpte oss med datorn. (Vi kan ju passa på att tacka Erik också som fixade boendet där)

Bilder till Örebro!


Bilder från Vadstena!


Resan till Olstorp!



framme

Vi har varit i Örebro i några timmar, bättre uppdatering om en stund.

i tjällmo

Sitter inne på en grill här och äter lite mat. Tydligen kommer det en duktig rallyförare härifrån, skoj.
vi har typ 7 mil kvar till Örebro.

god morgon

Vi har precis vaknat och ska äta frukost. Efter det ska vi hoppa upp på cyklarna och bege oss till Örebro.

sammanfattning av dagen

- Ätit en grym frukost
- pratat med en fransk familj
- cyklar på galet små vägar
- kört ner i diket (Johanna r)
- utforskat Vadstena
- varit med i radion
- åkt bil
- käkat kinamat

När vi satt och åt ringde även vår lärare Erik mig och det är för övrigt hans kompis vi bor hos.

I kväll ska vi även försöka få bort viruset från datorn så att det dyker upp fina bilder :)

i bilen

Sitter faktiskt i en bil just nu. Vårt boende hos Fredrik ligger ju lite utanför vadstena så nu är vi på väg in dit igen för att handla :) Känns konstigt att åka bil efter 8 dagar på cykel, men ganska skönt ;)

dike

TIdag körde jag ner i ett dike. Det ringde och jag skulle svara, fastnade med handen i jackan och tappade balansen. Men jag ramlade inte i alla fall :) Vad jag ville komma till var att du som ringde mig runt 13, ring igen för jag fick slänga ifrån mig telefonen så den stängdes av! / Johanna r

radion idag

Nu är det dags för lite uppdatering i radion igen. Kvart i 4 som vanligt i radio Västmanland :)

i vadstena

Vi har fortfarande virus på datorn så det blir inte så mycket bilduppdatering just nu. Vi är i alla fall framme i Vadstena nu och sitter på ett fik där det var väldigt billigt! Vi har lite tid att använda innan vi ska bege oss till dit vi ska sova så vi ska utforska Vadstena lite nu.

Strax framme....

....i Vadstena där vi ska stanna inatt. Det har tagit oss ganska lång tid att cykla idag då gpsen lurade oss in på väldigt, väldigt, väldigt små vägar. Men vi är snart framme och vi lever :)

Frukost!

Sitter och äter frukost med några fråb Frankrike, bra att få träna lite på engelskan ;) Senare beger vi oss mot Vadstena och stannar där en natt. Imorn tar vi oss an Örebro, cirka 10 mil väntar oss imorn och när de är avklarade har vi tagit oss en tredjedel!

Frukost!

Sitter och äter frukost med några fråb Frankrike, bra att få träna lite på engelskan ;) Senare beger vi oss mot Vadstena och stannar där en natt. Imorn tar vi oss an Örebro, cirka 10 mil väntar oss imorn och när de är avklarade har vi tagit oss en tredjedel!

Välkommen Östergötland!


Dagens resa!

Idag cyklade från Eksjö till Olstorp som ligger mitt ute i ingenstans men det är underbart fint och mysigt! Solen har skinit på oss hela dagen :) 

Vi har cyklat 62,32 km idag och det tog oss 3 timmar och 29 minuter. Även idag har vi haft motvind och en hel del dryga backar att ta oss upp för.


Bilder från Tranås


framme för dagen

Vår dator har virus så Johanna sitter i telefon med sin tränare och försöker få bort det. Så vi ursäktar den extremt dåliga uppdateringar och lovar att kompensera upp det senare. Nu är vi i alla fall framme i olstorp där.vårt stopp för dagen är. Det är kanonväder så vi har suttit ute i solen några timmar :)

Lunch i Tranås

Sitter just nu på en uteservering i Tranås under klarblå himmel och strålande sol och värme! Känns rätt bra när väderprognosen sa att det skulle bli regn idag. Senare blir det glass och efter det har vi bara 1,5 mil kvar av dagens etapp. Har klarat av 44,4. Nu ska jag fortsätta nju av maten och vädret. Hörs!

Dagens etapp!

Dagens etapp tog oss från Vetlanda till Eksjö. Vi cyklade 34,5 km och hade motvind även idag! Turen tog oss 2 timmar och sju minuter! Vi har mest tagit det lungt och umgåts med Joel, Elin och lilla Vera :)


Mys i Eksjö

Vi satt ute på altanen och drack kaffe och fikade, himla mysigt, äntligen vår! :)

Eksjö


Eksjö!

Just nu sitter vi på en parkbänk i Eksjö och väntar på min bror och fabror så vi kan få lite mat i magen!

Växjö - Vetlanda

Det blev sjukt dålig uppdatering igår, vi ska försöka göra ett bättre jobb idag! Här kommer i alla fall lite bilder från gådagen :)

Morgon i Vetlanda!

Vi ligger i varsinn soffa och håller på att vakna till liv just nu. Idag tar vi lite sovmorgon eftersom va bara ska cykla 3,5 mil idag drygt. Målet idag är Eksjö och där ska min (Johanna M:s) bror och fabror bjuda på mat då de är på väg till Olofström! Ikväll ska vi sova hos Johannas mammas kusin. Passar på att tacka Daniel Bogren för god mat, trevligt sällskap och att vi fick låna hans soffor!

Dagens cykeltur!

Idag cyklade vi mellan Växjö och Vetlanda. Vi hade stark motvind hela vägen och vi cyklade 79,21 km som tog oss 4 timmar och 55 minuter.


Framme

Nu är vi framme hos Daniel i Vetlanda. Vi har haft motvind hela tiden så det har varit lite drygt faktiskt. 8 mil ungefär cyklade vi så det är skönt att vara framme ;)

Längre uppdatering kommer när vi har duschat  och sådär.

Från Växjö igår.


Hejdå Växjö!

Nu har vi just ätit frukost och studerar dagens karta försöker kolla in var det kan vara lämlpigast att stanna och äta mat. Dagens etapp tar oss till Vetlanda!
Vill tacka mina kusiner för några trevlig dagar i Växjö men nu är det dags att ta sig vidare!

Sushi!

Vi har en överenskommelse att äta sushi 3 gånger för att se hur vi ställer oss till det unde denna resa. Idag var första gången och resultaten är här, vem tyckte om det och vem tyckte inte om det ;)


Vilodag!

Idag fick vi lite sovmorgon men vi var uppe ganska tidigt ändå för att duscha och blöta upp och tvätta klädern lite grann. Kläderna hänger på tork nu och vi sitter i soffan och slötittar på tv. Det kändes lite konstigt men skönt att inte sätta sig på cykeln imorse. Imorgon beger vi oss mot Vetlanda och har ungefär 9 mil på cykeln framför oss :)

Vad dagen erbjuder vet vi inte riktigt än, väderprognosen säger att det ska vara sol och fint men verkligheten säger något annat tyvärr! Det blåser, är mulet och jag tror till och med att det regnar lite grann.



JB elevshop!

Många av de klädera vi har med oss under vår tour har vi blivit sponsrade med av Produkt Partners. Jackorna som syns på nästan alla bilder har vi fått från dem, både de vita och beiga. Även regnbyxorna och de gråa hummetltröjorna kommer från Produkt Partners.

Det bästa vi fick var dock en varsinn One-Piece som tyvärr inte kunde följa med på resan eftersom de tog för stor plats. Vi har använt dem flitigt där hemma båda två sen vi fick dem!

Vill du också ha en underbar One-piece att krypa ner i en söndakväll?
Klicka då in er på JB elevshop här nedanför!

God morgon världen!

När du läser detta ligger vi antagligen fortfarande och sover! Kommer nog kännas konstigt att inte behöva kliva på cyklen idag men i morgon är det dags igen! :)

Vad har vi för planer idag då?
Jaa.. några telefonsamtal som skulle behöva ringas, fixa lite här och fixa lite där, upptäcka Växjö och sedan kanske en annan rolig grej, men antagligen inte.
Skulle även ha lagt in Intervjuerna i förrgår men det blev aldrig av, de dyker upp här idag! Och massa bilder ska in på facebook så vi har en del att pyssla med. 



Växjö

Idag har det varit dramatik i Växjö. Vi skulle äta på en restaurang men när en av oss fick en insekt med i maten, som tur var upptäcktes den och vi var ganska snabba ut ur den resaurangen. Vi gick till en annan och där var det gott och insektsfritt, haha.

I kväll har vi kollat på film och käkat godis, mycket trevligt. Vi kollade på I rymden finns inga känslor och filmen var riktigt bra. Nu ska vi nog strax sova, i morgon får vi sovmorgon, himla skönt. 


Dagens cykeltur!

Idag cyklade vi från Grimslöv till Växjö (Det ser lite konstigt ut på kartan dock), alltså 24,8 km och det tog oss 1 timme och 18 minuter. Det var som sagt stormvarning idag men vi hade tur så vi fick ingen motvind utan det blåste och sidan och till och med lite med oss.

Här kommer alla radioklipp läggas upp

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=2986&grupp=14673

JB Växjö

Här kommer lite bilder från dagens besök på John Bauer i Växjö!


Såhär ser det ut på JB i Västerås


Dagen idag

Nu är vi framme vid Johannas kusiner i Växjö :) Vi pratade för en HIP-tvåa på John Bauer och det gick väldigt bra, trevlig klass och trevlig lärare. 

Här kommer några bilder från dagens cykling:


Väntar

Sitter på en bänk på John Bauergymnasiet och väntar på att klockan ska bli ett. Då ska vi prata med en HIP-tvåa! Sen kommer Julius hit och visar vägen hem :)

radion igen

Idag blir det radio Västmanland igen, ungefär samma tid som förut (15:45). Om ni mot all förmodan skulle missa det, lägger vi upp länken här senare :)

JB i Växjö

Där befinner vi oss just nu och ska ducha av oss. Endast 2,5 mil cykling idag ;)

På den fjärde dagen....

....vaknade vi upp och insåg att vädret såg rätt okej ut när man tittade genom fönstret, men när vi öppnade dörren så håll vi på att blåsa bort! Idag har vi drygt tre mil framför oss. Strax frukost och sedan städa undan, packa ihop och dra mot Växjö! Där gör vi ett lite längre stopp och åker först på Lördag :)

-

Tack för dessa dagar Skåne!

Video!


Vindrapport för imorgon!

Men vi är hårda så vi kör ändå ;)

Mätta och belåtna!

Nu sitter vi pch tittar på tv och har precis fått i oss lite mat och godis. Ska titta igenom vår presentation som vi ska hålla för de skolor vi ska besöka, imorgon blir det John Bauer i Växjö som ska få lyssna på vad vi har att säga.
Vi kommer att prata ganska mycket om varför vi gör det här och vad vi har lärt oss hittills på vår framfart genom vårt avlånga land.

När man gör en sån här sak ser man hur snälla människor det finns här i världen. Det är många människor som har hjälpt oss och gjort det möjligt för oss att genomförda denna tour - de vill vi tacka lite extra!
Den största anledningen till varför vi gör det här är för att samla in pengar som vi ska skänka till Skellefteå Handikappdrottsförening. Skellefteå HIF är en av de största handikappirottsföreningarna i Sverige och satsar mycket på ungdomar samt har en väldigt bra verksamhet.

Pengarna som vi fått in kommer från företag och privatpersoner som vill hjälpa till. Om just du vill hjälpa till och skänka pengar till Skellefteå HIF och vårt projekt så gå in under fliken Välgörenhet. Där kan du läsa mer om Skellefteå HIF och hur du ska gå till väga för att skänka pengar till oss!
Bankgiro: 671-8688
En bild på vyerna i Grimslöv!

Detta finns i Grimslöv!

Inatt sover vi i Grimslöv på ett vandrarhem som ligger i Grimslövs Föreningslokal! Vi har blivit sponsrade med en natt här och behöver alltså inte betala något, det tackar vi för!
Bilder från Grimslöv

Hässleholm-Grimslöv

Dagens sträcka tog oss från Hässleholm till Grimslöv. Vi cyklade 101,5 km vilket tog oss 5 timmar och 47 minuter! Vi fick slita på en hel del på vissa ställen och vi har insett att det är en myt att Skåne är platt!


Dag 3

Idag tog vi oss som sagt 10 mil uppåt i landet, mellan Hässleholm och Grimslöv. 
Just nu chllar vi på vandrarhemmet här, äter lite mat köpt på Ica och ja, gör inte så mycket mer.
För mig (Johanna R) var den här dagen sjukt jobbig då jag inte är van att vara ute så länge, inte har uthållig kondition och allt annat som kan vara fel. Men jag tog mig igenom dagen och det känns bra, i morgon så är det en kortare sträcka vilket är skönt ;)
3 bilder från dagen:


Det regnade ungefär 8 mil så hela regnstället åkte på.
"Vi ska inte cykla på grusvägar", men bara på lervägar :)


Det är snö kvar i Skåne
Vi gjorde två intervjuer igår, klicka in lite senare så får ni se resultatet :)

Grimslöv

Efter mycket om och men så tog vi oss till Grimslöv :) vi har cyklat 100,2 km idag. Nu ska vi ducha och fräscha upp oss och sen hitta på något att käka. Skriver mer sen!

På framfart!

Just nu åker vi in i Kronobergs län! Har tagit oss fram på den pyttigaste väg jag sett!

Lönsboda!

Nu sitter vi i Lönsboda på en ganska udda restaurang och ska äta mat. Vägen mellan Glimsåkra och Lönsboda var riktigt seg och man fick trampa på rejält för att cykeln ens skulla rulla! Nu har vi iaf tagit oss halva sträckan idag och det ska bli gött med lite energi i kroppen!

Broby!

Paus i Broby för lite banan sedan vidare mot Lönsboda för riktigt mat. Efter de har vi ytterligare drygt 5 mil kvar av dagens etapp! Är vi inte häftiga? :)

Time to go!

Nu beger vi oss! Tack Kristina och Kalle för allt :)

Dag 3

Godmorgon på er! :) Vi har just vaknat och ska klä om oss och äta frukost! Sen ska vi åter upp på cyklarna. Idag blir det en lång etapp så vi kommer att ta god tid på oss :)

Dagens cykeltur!

Dagens etapp gick från Eslöv (lite utanför) till Hässleholm. Vi cyklade 49,8 km och det tog oss cirka 2.50 minuter. Vi höll lite lugnare tempo idag vilket kändes bra eftersom vi har kring 10 mil framför oss. Morgondagens stopp blir Grimslöv och då tar vi oss in i Småland!

Stopp för lite mellanmål efter några mils cykling!

Vad vi gör nu


Bilder från gårdagens äventyr


JB Hässleholm

Nu har vi gjort vår första föreläsning i klassen Lisa och tyvärr inga bilder tagna. Det blev en snabb föreläsning men kändes bra att vara igång också med den biten :) nästa föreläsning hålls på John Bauer i Växjö!
Nu ska vi ge oss iväg och se vad Hässleholm har att erbjuda, sen åker vi till Krisina som vi ska bo hos inatt!

Lyssna

15:50, Radio Västmanland

Hässleholm!

Nu har vi landat i hässleholm och befinner oss på JB! Flöt på riktigt bra hela vägen. Nu ska vi duscha av oss och äta lunch och äta lunch. Efter det ska vi prata lite kort inför en klass :)

Dagens mål - Hässleholm!

Vi kom iväg tidigt imorse och nu sitter vi på en rastplats med dryga tre mil i benen och ca 2 mil kvar till Hässleholm! Nu är det dags för mellanmål som vi fick med oss av Karin och Lennart :) Stort tack för att vi fick sova en natt hos er!

Häng med oss på rundtur i Trelleborg

Igår tog vi en vända runt och kikade i Trelleborg. 


Att ta en bild vid den här statyn är obligatorisk.

Vi följer skyltarna 

Trelleborgen, mer sevärd på dagen.


Läskigt..

Det var en kort rundtur, men trevlig :)


Första Etappen!

Sträckan vi cyklade idag var från Trelleborg till Eslöv men eftersom att de vi ska sova hos inatt bor en bit utanför så blev det en längre etapp än vad vi räknat på!

Sträckan låg på totalt 78 km och tog oss drygt 4 timmar och 20 minuter. Kändes som en lagom sträck att börja med och ett inte alltför högt tempo heller. Vi ska ju faktiskt cykla drygt 140 mil till ;)


Vi lever!

Nu har vi landat hos dem vi ska sova, jättetrevliga människor! Nu blir det mat, pasta och köttfärsås! Mums :) Bilder och mer om hur vår dag varit kommer ut lite senare. Dags för mat!

VLT!

Idag fanns en artikel om oss i VLT, mycket bra! :)

Trelleborg - Lund


Starten på Tour Te Skellefte


Lund

Vi har avverkat 44 km och är framme i Lund, knappt 20 km kvar till dagens etapps slutstation - Eslöv. Vi letade snabbt upp en restaurang och fick lite mat i magen. Nu sitter vi på donken i Lund och snor lite ström av dem så vi dela med oss av våra upplevelser. Det fränaste hittils var när vi kom upp över ett krön och kunde se hela Lund några mil framför oss, det var ganska mäktigt!

I Svedala

Vi sitter på en parkbänk i Svedala för att ladda upp starten på Tour Te Skellefte till er :)

Det är 25 kilometer till Lund där vi tänka stanna en lite längre stund för att få tillgång til eluttag osv. 

Ville bara uppdatera er om det så hörs vi snart! :)



Glöm inte

Alla ni som får in Radio Dalarna, 08:50 idag!

D-Day!

Gomorron allesammans! Dagen är här, det är dags! Vi har precis klivit upp ur sängen. Tittar man ut genom fönstret här i Trelleborg ser man en halvblå himmel och det ser ut som vi får en fin start på vår tour! :) Nu ska vi packa och äta frukost. Senare är det dags för några intervjuer, glöm inte radio dalarna 8.50! Efter de, drar vi!

Från Radio Västmanland

För er som missat:

Preliminär reseplan!

Det är många som har frågat och undrat över vilka dagar vi är på vilka ställen. Därför kommer här en preliminär reseplanering som vi hoppas kunna följa fullt ut, men mycket kan hända på våra 150 mil vi har framför oss! :)
Vecka 1

4 april           Trelleborg – Eslöv

5 april           Eslöv – Hässleholm (JB)

6 april           Hässleholm - Grimslöv

7 april           Grimslöv – Växjö (JB)

8 april           LEDIG

9 april           Växjö – Vetlanda  

10 april         Vetlanda – Eksjö    
Vecka 2

11 april         Eksjö – Tranås    

12 april         Tranås – Vadstena    

13 april         Vadstena – Örebro  

14 april         Ledig (JB)

15 april         Örebro – Skinnskatteberg

16 april         LEDIG

17 april         LEDIG

 

Vecka 3

18 april         Skinnskatteberg – Berga

19 april         Berga – Sandviken              

20 april         Sandviken - Bollnäs              

21 april         LEDIG

22 april         LEDIG

23 april         Bollnäs - Hudiksvall              

24 april         LEDIG
Vecka 4

25 april         Hudiksvall – Liden          

26 april         Liden – Kramfors                

27 april         Kramfors – Örnsköldsvik

28 april         LEDIG

29 april         LEDIG

30 april         Örnsköldsvik –  Nordmaling

1 maj            Nordmaling - Umeå
Vecka 5

2 maj             LEDIG

3 maj             LEDIG

4 maj             Umeå – Robertsfors          

5 maj             Robertsfors – Burträsk      

6 maj             Burträsk - Skellefteå          


Hjälmprovning!


Dagen före!

Imorgon är det dags, det känns faktiskt lite overkligt att det redan är på gång men kul ska de bli! :D
Vi sitter och funderar om vi ska ta färjan som vi ser utanför fönstret men det ska vi inte göra, här ska cyklas!
Idag har vi varit i Malmö och hälsat på min kusin med sambo och dotter. Vi hann med att hitta på en stor trevlig godisbutik som Johanna R tvingade mig in på...nästan.
Här kommer några bilder från Malmötrippen!

På väg till Malmö

Sitter för tillfället i bilen på väg till Malmö.

Det blev inte som planerat igår då Johanna M var trött och ville sova medan jag var rastlös. Jag tog en liten promenad  för att upptäcka lite mer. 
Somnade relativt tidigt och i morse åt vi en god frukost innan vi begav oss.
I Malmö ska vi besöka Johannas kusin och jag vet inte om vi ska upptäcka Malmö också, det återstår att se. ´

Slänger iväg en tanke till mitt grymma innebandylag som spelar match i Jönköping idag. Vi har kvalat i tre veckor nu och blev redan förra veckan klara för elitserien så jag behövde inte vara med på dagens match.


En sak i Trelleborg

Några bilder från resan ner :)


Hurra!

Internet fungerar! Vi har precis ätit pizza och snart ska vi se vad Trelleborg har att erbjuda.

Det tar en evighet att ladda upp bilder, så v tar det i morgon :)

Ta hand om varandra och ha en trevlig lördagskväll!

Puss&kram
Johanna, Johanna



framme i trelleborg!

Vi har inget Internet, så vi får se hur det blir med uppdateringar idag.

Xperia

Eftersom vi inte är tillräckligt coola för att få ha en iPhone kommer vi blogga ibland och facebooka med en Sony Ericsson xperia x8. Det är expert som lånar ut den till oss och det tackar vi för!


På väg

God morgon, god morgon!

Det blev en tidig morgon för oss då vi redan har suttit i bilen i två timmar. Jag som inte han med någon frukost i morse då jag tyckte det var viktigare att platta håret tog det första bästa i kylskåpet med mig, vilket var kräm, inte alls mättande. I Katrineholm stannade vi och tankade och vi båda köpte varm choklad och en bulle, sjukt gott. 
Där han jag också med att spilla ut choklad på min vita tröja också, det går bra nu. 

Nu ska jag fortsätta åka bil, hörs snart!


vad gör vi?

Nu kör vi!

I bilen på väg till Trelleborg. Där hänger vi i två dagar innan vi ger oss iväg, galet!

3 dagar kvar!

Det närmar sig nu, ganska fort också. Imorgon bär det av mot Trelleborg, startplats för vårt projektarbete. Det känns nästan lite overkliget att om 3 dagar så gör vi det, vi börjar vår resa från Trelleborg till Skellefteå! Det kommer bli fantastiskt roligt och vi hoppas att så många som möjligt kommer att följa oss under vår resa :)

Johanna R fick ett samtal av Radio Dalarna och de kommer att ringa upp oss på måndag morgon för en intervju, så bor ni i Dalarna ratta in Radio Dalarna vid kvart i nio på morgonen! Jag tror att det är direktsändning annars får ni hålla öronen öppna under hela dagen.

Vi var även och blev intervjuade av VLT idag, igen. Artikeln kommer att vara med i tidningen på måndag och denna gång blir det nog en lite större artikel - det gillas! :)

För övrigt så vill jag bara meddela att min bil har hittats, den finns just nu på polisstation i Motala. Man kan ju undra vilka nötter som snor en bil i västerås en onsdagnatt för att åka till Motala, men någon anledning måste de ju ha haft. I vilket fall som helst så finns bilen där och polisen håller på att utreda saken.
Om några dagar är det dags för denna pärla att visa vad den går för. Vi tackar återigen Cykloteket i Västerås för all hjälp och för att de lånar ut cyklar till oss!

RSS 2.0