Södran!

Imorse när vi vaknade och skulle äta frukost så fanns tidningen på bordet. När vi kom till Dalarna så blev vi intervjuade och artikeln fanns med i tidningen idag :) framsidan är väl inte så illa! Klicka på bilden om ni vill läsa hela artikeln!


Kommentarer
Postat av: Tommy

Vilken kämpa glöd,vilket jobb ni gör...utan er så hade nog skellefteå handikapp fått 0 kr insamlade,,tack vare er som sätter er på cykeln och trampa så blir flera 100 i föreningen glada o stolta säkert :)..ni gör ett för jävligt bra jobb,,go go go :).hade jag bort efter resans väg då hade fått sovplats och mat serverad vid bordet och frukost vid sängkanten det hade ja lovat :)...kört hårt nu och lycka till med cykelresan från sandviken och välkommen till vackra soliga skellefteå :)



Kramar på er//Tommy

2011-04-21 @ 01:14:03
Postat av: Tour Te Skellefte

Hej Tommy! Det är alltid lika roligt att läsa det du skriver :) det är underbart att läsa att det man gör uppskattas så mycket! Kul att du följer oss :) Vi ses i Skellefteå om några veckor!



Kram från oss!

2011-04-21 @ 18:33:33
Postat av: Tommy

det gör vi :)kämpa på,ni har stödet av många :)ni är faan värda en guldstjärna för detta jobbet :)men ni är så jävla duktiga av er,,skulle de varit jag som cyklat så skulle ja säkert varit död för länge sen haha :P men ni verka ha bra kondition :)man skulle inte vilja möta er i cykel tävling iaf haha :)



Kraam på er

2011-04-22 @ 04:00:39
Postat av: Tommy

glömde fråga hur känns de för er hittills?känns de bra den biten ni avverkat hittills :)?...nu börja ju värmen komma också,kommer bli jätte varmt för er att cykla,med tanke på hur mkt kläder ni har på er,jacka osv,hoppas ni överlever denna värme som är på väg i påsk :)



kraam

2011-04-22 @ 04:03:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0