Söndagens planer.


3 april 2010

Såhär såg det ut i Dalarna den 3:e april 2010:


Vi cyklar den fjärde april 2011. Skönt att se liksom.

10 november.

Om allt går som det är tänkt kommer vi befinna oss i Tranås om precis 5 månader, det låter väl inte allt för tokigt? ;)

Vad händer och sker?
Som min käre kamrat skrev igår så stämmer rubriken helt och håller, ny sponsor vilket är jättebra. Självklart kan vi inte skriva ut vilka det är och vad de sponsrar med fören allt är fixat och klart. Det känns som om allt är en stor hemlighet eftersom vi inte kan och får säga så mycket, men det känns bra i alla fall så vi hoppas på det bästa.

För övrigt är det snökaos i Västerås, eller det var det igår. Idag är det bara 12 meter snö ;)
Skulle egentligen ha cyklart idag, men kände att en långpromenad lockade mer, så det blev 1 mil. Som Johanna nämnde i förra inlägget så har vi bokat in en träningsdag på söndag. Förhoppningsvis har snön smällt bort tills dess så vi kan ge oss ut och cykla, fast det har det troligtvis inte så det kanske bli en heldag ute och ja, träna på att vara ute.
 
Västerås just nu. Galet halt på cykelvägarna, såg flera människor halka och ramla och höll på att göra det själv 50 gånger.

/ Johanna mit R.


Ny sponsor!

Vilka det är får ni veta vid ett senare tillfälle! Nu är jag (Johanna M) riktigt sugen på att dra igång på Riktigt också. Antar att Johanna R också är det. Vi berom ursäkt för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna. Ärligt talat har det inte hänt särsklit mycket på projektfronten så vi har inte haft så mycket att skriva om.

På söndag blir det i alla fall som det ser ut nu ett träningspass av något slag. Som det ser ut nu skulle vi nog behöva skidor, gud ett sådant snöoväder! Då kommer i också en ny video som ni inte får missa.

Allt för nu.
Bye!

Design

Som ni ser så håller bloggen för tillfället på att bli lite uppiffad! Vi tackar Jonas som hjälper oss med detta och ber om ursäkt för röran. Annars så lever vi på olika ställen för tillfället. På måndag ska vi återigen tillbaka till skolan men sen väntar 4 veckors praktik. Dock kommer vi att vara i skolan varje måndag så då blir det jobb med projektarbetet kan jag lova! :)

Miss inte allt spännande som snart kommer att ske! Man vet aldrig när det händer ;)

/ Johanna M

Cykeltur.

Just nu händer det inte sådär överdrivet mycket med projektarbetet. Det beror på samma anledningar som vi har nämt tidigare.

Dock kan vi göra annat under tiden - som att träna!
Jag befinner mig i Dalarna medan Johanna M befinner sig i Västmanland, därför har vi ingen möjlighet att träna tillsammans.

Idag hade jag bestämt mig för att ta en cykeltur och kunde inte ha mer tur när mina vänner Zimon och Tobias kommer förbi på cyklar, så jag drog med dom på tur på 2,5 mil!
Det var faktiskt roligt att cykla och det var inte speciellt jobbigt, så jag tror definitivt att det kommer gå bra i vår!

Med det bjuder jag på två bilder från dagen och avslutar med att säga att bättre uppdatering kommer :)

/ Johanna R


RSS 2.0