3 dagar kvar!

Det närmar sig nu, ganska fort också. Imorgon bär det av mot Trelleborg, startplats för vårt projektarbete. Det känns nästan lite overkliget att om 3 dagar så gör vi det, vi börjar vår resa från Trelleborg till Skellefteå! Det kommer bli fantastiskt roligt och vi hoppas att så många som möjligt kommer att följa oss under vår resa :)

Johanna R fick ett samtal av Radio Dalarna och de kommer att ringa upp oss på måndag morgon för en intervju, så bor ni i Dalarna ratta in Radio Dalarna vid kvart i nio på morgonen! Jag tror att det är direktsändning annars får ni hålla öronen öppna under hela dagen.

Vi var även och blev intervjuade av VLT idag, igen. Artikeln kommer att vara med i tidningen på måndag och denna gång blir det nog en lite större artikel - det gillas! :)

För övrigt så vill jag bara meddela att min bil har hittats, den finns just nu på polisstation i Motala. Man kan ju undra vilka nötter som snor en bil i västerås en onsdagnatt för att åka till Motala, men någon anledning måste de ju ha haft. I vilket fall som helst så finns bilen där och polisen håller på att utreda saken.
Om några dagar är det dags för denna pärla att visa vad den går för. Vi tackar återigen Cykloteket i Västerås för all hjälp och för att de lånar ut cyklar till oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0