Mätta och belåtna!

Nu sitter vi pch tittar på tv och har precis fått i oss lite mat och godis. Ska titta igenom vår presentation som vi ska hålla för de skolor vi ska besöka, imorgon blir det John Bauer i Växjö som ska få lyssna på vad vi har att säga.
Vi kommer att prata ganska mycket om varför vi gör det här och vad vi har lärt oss hittills på vår framfart genom vårt avlånga land.

När man gör en sån här sak ser man hur snälla människor det finns här i världen. Det är många människor som har hjälpt oss och gjort det möjligt för oss att genomförda denna tour - de vill vi tacka lite extra!
Den största anledningen till varför vi gör det här är för att samla in pengar som vi ska skänka till Skellefteå Handikappdrottsförening. Skellefteå HIF är en av de största handikappirottsföreningarna i Sverige och satsar mycket på ungdomar samt har en väldigt bra verksamhet.

Pengarna som vi fått in kommer från företag och privatpersoner som vill hjälpa till. Om just du vill hjälpa till och skänka pengar till Skellefteå HIF och vårt projekt så gå in under fliken Välgörenhet. Där kan du läsa mer om Skellefteå HIF och hur du ska gå till väga för att skänka pengar till oss!
Bankgiro: 671-8688
En bild på vyerna i Grimslöv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0