Update!

Igår blev vi intervjuade av VLT, en tidning i Västmanland. Det var en liten udda intervju men det gick ganska bra ändå. Vet inte riktigt vilken dag artikeln kommer med i tidningen, men vi kommer att vara snabba med att höra av oss om detta - tro mig!

Igår fick vi även in pengar från en ny sponsor. Kjellins EL i Skinnskatteberg ville vara med och skänka lite pengar till vårt projekt men framförallt till Skellefteå Handikappidrottsförening.

Nu är det verkligen inte lång tid kvar innan vi ger oss iväg, mindre än 3 veckor. Det ska bli fantastiskt roligt att ge sig ut på vägarna och fortsätter det som nu kanske det är snöfritt även uppe i kalla Norr :) Vi hoppas på det.

Trots att det snart är här och vi snart är iväg har vi ganska mycket att hålla oss med, idag har jag suttit och försöka få tag på Vandrarhem på olika ställen i vårt avlånga land där vi fortfarande inte har boende.

* Trelleborg
* Ramkvilla
* Tranås
* Vadstena
* Gnarp
* Sundsvall
* Nordmaling

Dessa ställen har vi fortfarande inget boende på. Kom igen, känner du som känner någon som bor på något av dessa ställen i Sverige och vill hjälpa oss med en övernattning får ni gärna höra av er! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0