Senare delen av dagen

Här kommer en spännande fortsättning av vad resten av dagen bjöd på. En sak kan vi säga, och det är att dagen har varit otroligt rolig och lärorik! :)

När vi var klara på John Bauergymnasiet så åkte vi med Fredrik till deras kansli och han visade oss träningslokalerna samt redskap som används i olika idrotter. Vi fick testade på en "cykel" som man använder om man inte har funktionella ben, vilket var riktigt skoj! (var lugna, bilder kommer).

När vi pratat klart med Fredrik och fått veta lite mer om vilka idrotter och sysslsättningar de har så hade vi lite fri tid. Vi bestämde oss för att leta upp Donken som vi aldrig hittade så det fick bli Max (Som vi fick lära oss att det kallas Marre här upp i norr). Vi satt där och chillade en stund och pratade om dagen som har varit, så länge var vi nöja och mer skulle det bli!

Efter klockan 17 skulle vi träffa Åke (jobbar på handikappidrottsföreningen), han skulle ha innebandyträning för personer som har en intellektuell funktionsnedsättning. Vi fick vara med och spela och jag tror att det är bland de roligaste vi båda varit med om :). Det var riktigt härliga människor som vi träffade och det var en mycket rolig och lärorik 1,5 timme.
Med på träning var en journalist som skrev för tidningen Handikappidrott Norr och intervjuade oss, så idag har vi hunnit med att bli intervjuade av två tidningar! Vi kommer ju bli kändisar här uppe i norr ;)

Detta är i korta drag allt vi hunnit med idag, vi skulle vilja berätta mer men då hade vi tröttat ut er! Hoppas det varit en intressant läsning. Nu avslutar vi dagen med bastu! 


 


Kommentarer
Postat av: Tommy

Tjena på er tjejer!!!måste säga ni gör ett sjukt jävla bra jobb som genomför detta!!!tänk om flera tänkte som ni och vill ställa upp och hjälpa handikappade.stort stort av er att cykla 150 mil,håller tummarna för er att resan går bra hela vägen,,välkommen till Skellefteå :)cykla försiktigt och ta hand om varandra väl efter vägen :)



kram på er/Tommy

2011-02-01 @ 00:23:32
Postat av: Johanna och Johanna

Hej Tommy!

Tack så mycket för de fina orden, det värmer i hjärtat att höra att man gör något gott.



Kram!

2011-02-01 @ 16:02:48
URL: http://tourteskellefte.blogg.se/
Postat av: Tommy

var så lite så,ni gör säkert massa gott kan jag gissa,man ser ju bara på denna cykeltur ni ska göra,massa + poäng till er :)kommer följa er med spänning :)läste ni sökte bostad efter vägen,hade ja bott på nån av dom platserna hade jag mer än gärna ställt upp för er i kampen för att genomföra detta mål!!



kör hårt Johanna x2!!tror stenhårt på er!!!



Kramar på er!!

2011-02-05 @ 05:57:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0