Kickstart!

Ja en kickstart var vad det blev på projektarbetet efter juluppehållet. Jag och Johanna, (haha, det är alltid lika kul att ni inte vet vem av oss som skriver) vi satt en kväll på jullovet och pratade om att det skulle vara väldigt bra för oss att åka upp till skellefteå innan vi cyklar och träffa den förening vi kommer att skänka överskottet av våra pengar till samt John Bauergymnasiet i Skellefteå.

Planen är ju den att när vi gör vår sista etapp och landar uppe i Skellefteå så ska vi avsluta på JB så därför vore det bra om vi fick reka lite och se hur skolan är, var det ligger och träffa personer som kan vara till bra hjälp för oss.

Vi diskuterade detta med vår mentor och vår rektor som genast gick med på att hjälpa oss med detta. När vi fick grönt från dem var det bara att köra på. Så vi ringde först rektorn på JB i Skellefteå och han lät jätteintresserad av vårt projektarbete och vi var mycket välkomna dit. Han skulle även försöka få dit lokaltidningen när vi är där så att de kan göra ett reportage om oss! Helt fantastiskt tyckte vi! Också sa han att vi skulle kontakta programansvarig på Hälsa&Idrottsprogrammet där upp vilket vi gjorde.

Hon blev riktigt intresserad när hon hörde vad vi skulle göra och sa att vi var välkomna dit. Så klockan 11.00 den 31 januari befinner vi oss på JB i Skellefteå för att kolla skolan samt hålla ett litet föredrag/föreläsning för tvåorna på programmet om just vårt projektarbete. Det kommer bli skoj tycker vi :)

Vi försökte även kontakt våra vänner som kommer att få överskottet av våra pengar men tyvärr utan svar. Men imorgon provar vi igen och jag tror att de kommer bli jätteglada över att vi kommer dit och hälsar på :)

Det var allt, nu känns det som att det kommer att komma igång på riktigt igen. Vi behövde det här!

Bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0