Besök på JB Skellefteå

Just nu sitter vi på Marre i Skellefteå. Alldeles snart ska vi bege oss till Eddehallen för att spela lite innebandy tillsammans med handikappidrottsföreningen.

Dagen har varit lång och intensiv, och vi har hunnit med mycket. Det började med ett besök på John Bauergymnasiet i Skellefteå där vi först träffade de ansvariga lärarna för Hälsa & Idrottsprogrammet. Efter det blev vi intervjuade och fotade av Norran. Artikeln kommer med imorgon, vill ni läsa gå in på www.norran.se (hoppas det kommer med där).

Efter intervjun åt vi lunch vilket kändes lite nostalgiskt eftersom det var en vanlig skolmatsal. När maten var uppäten pratade vi återigen lite med lärarna och därefter kom Fredrik och en praktikant från Skellefteå Handikappidrott. Vi hann prata lite med dem innan vi skulle hålla vår s.k. förleläsning för klassen lillebror :)

Föreläsningen gick bra och vi fick bra respons av lyssnarna. Efter detta begav vi oss mot Skellefteå Handikappidrotts kansli och träningslokaler. Hur det gick där får ni läsa senare!

See you! :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0